Familiesykkel har siden 2014 importert og solgt sykler fra AM Ladcykler i Danmark. AM Ladcykler har 22 års erfaring med salg av sykler, og er kjent for høy kvalitet og godt design. Største delen av produksjonen foregår hos AM’s samarbeidspartnere i Asia. AM designer og forbedrer sine produkter utfra danske/skandinaviske forhold. Vi lagerfører sykler på Ås i Akershus. Syklene kan prøvekjøres hver dag etter avtale. Du kan lese mer om AM Ladcykler her.

Garanti.

Familiesykkel selger sykler med 2 års garanti (1år på batteri). Produktgarantien gjelder kun på feil som kan vises til fabrikasjonsfeil. Produktgarantien gjelder ikke dersom feil oppstår etter forandring av utseende eller funksjon etter levering. Din ordrebekreftelse/faktura gjelder som garantibevis. Vi sender erstatningsdeler som kreves slik at kunden selv kan bytte eller vi benytter lokalt sykkelverksted. Innen et gitt geografisk område benyttes vårt verksted.

Garantien omfatter ikke kjede, wire, dekk,slanger og andre slitedeler. Som feil betraktes heller ikke justering av bremser og gir og andre etterjusteringer. Garantien gjelder ikke på feil som har oppstått pga feil montering, dårlig vedlikehold eller overbelastning.

Garanti Elsykler

1 års garanti på batterier. Batteri på Elsykkel skal ikke utsettes for ekstrem varme eller vann. Batteriet bør tas ut av sykkel når det er frost. Når sykkelen ikke er i bruk over lengre periode, skal batteri lagres tørt og svalt. Bør service-lades når det ikke er i bruk over lengre perioder. Garantien gjelder ikke dersom batteriet er kortsluttet pga vannskader.