OM OSS

 

Familiesykkel har siden 2014 importert og solgt sykler fra AM Ladcykler i Danmark. AM Ladcykler har mange års erfaring med salg av transportsykler, og er kjent for høy kvalitet og godt design. Størstedelen av produksjonen foregår hos AM's samarbeidspartenere i Asia.  AM designer og produserer sine produkter utfra danske/skandinaviske forhold. Vi lagerfører sykler i Sarpsborg. Syklene kan prøvekjøres etter avtale.

Du kan lese mer om AM ladcykler her.

 

Garanti.

Familiesykkel selger sykler med 2 års garanti (1 år på batteri). Produktgarantien gjelder kun på feil som kan vises til fabrikasjonsfeil.

Produktgarantien gjelder ikke dersom feil oppstår etter forandring av utseende eller funksjon etter levering.  Din ordrebekreftelse/faktura gjelder som garantibevis.

Vi sender erstatningsdeler som kreves slik at kunden selv kan bytte eller vil benytte lokalt sykkelverksted. Innen et gitt geografisk område benyttes vårt verksted

Vi har delelager og verksted i Fredrikstad og Sarpsborg.

 

Garantien omfatter ikke kjede, wire, dekk, slanger, glidelåser og andre slitedeler. Som feil betraktes heller ikke justering av bremser og gir og andre etterjusteringer.

Garantien gjelder ikke på feil som oppstår pga feil montering, dårlig vedlikehold og overbelastning.

 

Garanti el.sykler

1 års garanti på batteri. Batteriet skal ikke utsettes for ekstrem varme eller vann. Batteriet bør tas av sykkelen når det er frost. Når sykkelen ikke er i bruk over en lengre periode skal batteriet lagres tørt og svalt.  Må service-lades når det ikke er i bruk over en lengre peiode.

Garantien gjelder ikke dersom battereiet er kortsluttet pga av vannskader.